Om oss


Välkommen till T. Nordenbergs Mekaniska Verkstad!


Många känner igen oss efter många år i branschen.
​​​​​​​Min Farfar Tore startade företaget 1952 och idag driver jag som tredje generation företaget vidare mot nya utmaningar med mina duktiga medarbetare.

Idag är vi 8 st anställda och omsättningen för 2023 var på 27 miljoner SEK.

Vi ska vara en pålitlig långsiktig partner i alla affärsrelationer.
Hos oss skapar en bra arbetsmiljö och ett ”äkta” engagemang hos alla medarbetare en mycket hög servicenivå.

​​​​​​​Att ”prata” om hur vi presterar är svårt – Vi visar mycket hellre vad vi Går för!

Prova oss gärna, det är bara att höra av sig…​​​​​​​

Kvalitet

T. Nordenbergs Mekaniska Verkstad AB:s viktigaste konkurrensmedel är hög kvalitet, dvs. att producera enligt kundens förväntningar och kravspecifikation.

Vi är sedan år 2000 certifierade enligt kvalitetssystemet ISO 9001.
​​​​​​​

Verksamhetspolicy

 T Nordenbergs Mekaniska Verkstad AB, är specialister på bearbetning av större maskin komponenter i mindre produktionsserier med höga toleranskrav för leveranser till verkstadsindustrin.
 
Vi ska ständigt förbättra verksamheten genom att motsvara våra intressenters förväntningar och krav och välja produkter och tjänster från leverantörer som möjliggör för oss att kunna leverera produkter i rätt tid och med rätt kvalitet i enlighet med avtalade villkor. Vi ska aktivt välja produkter som minskar negativ miljöpåverkan samt upprätthålla en hög kompetens på våra medarbetare
 
Vi ska upprätthålla en god arbetsmiljö för att säkerställa fysisk och psykisk hälsa hos personalen och kontinuerligt genomföra hälsokontroller hos företagshälsovård. Vi vill också skapa motivation och engagemang då vi tror att detta har betydelse för vår lönsamhet. Alla anställda är medvetna om att personalens säkerhet ALLTID har högsta prioritet !